Доступність посилання

ТОП новини

ОГП: війська РФ дронами атакували Нікопольщину – поцілили в авто, в якому перебували люди


Внаслідок удару загинув 39-річний чоловік та поранений 43-річний місцевий житель, які у той момент перебували в автомобілі. Фото ілюстративне
Внаслідок удару загинув 39-річний чоловік та поранений 43-річний місцевий житель, які у той момент перебували в автомобілі. Фото ілюстративне

Російські військові безпілотниками атакували Мирівську громаду Нікопольського району, повідомляє у телеграмі пресслужба Офісу генпрокурора.

У прокуратурі зазначають, що внаслідок удару загинув 39-річний чоловік та поранений 43-річний місцевий житель, які у той момент перебували в автомобілі. Також пошкоджені приватні будинки і транспортний засіб.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: Масована атака Росії по Україні: вночі знищено 84 повітряні цілі з 99 – Повітряні сили

Вночі російські війська атакували Дніпропетровщину – відомо про пошкодження кількох енергетичних об'єктів у Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському районах. За даними місцевої влади, у Кам’янському через російський удар є пошкодження у дачному кооперативі,п’ятеро людей зазнали поранень.

Російські військові регулярно атакують Дніпропетровщину з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, РСЗВ. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG